VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Startul sărbătorilor de iarnă în Capitală va fi dat pe 23 decembrie. Ce activități vor fi organizate

Startul sărbătorilor de iarnă în Capitală va fi dat pe 23 decembrie. Tot în acea zi va fi inaugurat bradului de Crăciun în Piața Marii Adunări Naționale și va fi conectat iluminatul decorativ în tot orașul. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban, la ședința săptămânală a serviciilor Primăriei Chișinău.

Evenimentul dedicat inaugurării, va cuprinde un spectacol muzical-artistic, cu tematică de sărbători. Printre invitații speciali este Ștefan Bănică Junior din România. De asemenea, și în acest an, vor fi organizate târguri tematice unde vor putea fi găsite obiecte de meșteșugărit tradițional, suvenire și produse alimentare ale producătorilor autohtoni.

În PMAN va fi amenajată Căsuța lui Moș Crăciun și multe alte zone de distracții pentru cei mici. La fel vor fi decorate cu luminițe și mai multe unități ale transportului public.

De asemenea, spectacole muzical-artistice vor fi organizate și pe 31 decembrie, în noaptea de Revelion, dar și pe 6 decembrie. Multe alte evenimente vor fi organizate în toate sectoarele capitalei.

„În această perioadă vin la Chișinău sute de mii de vizitatori din toată țara, oaspeți de peste hotare, dar cel mai frumos este că revin acasă de sărbători conaționalii noștri. Sărbătorile de Crăciun ne unesc, de aceea în această perioadă trebuie să ştim să iertăm şi să ne consolidăm pentru a le petrece frumos și în pace acasă, în sânul familiei”, a spus edilul general al Capitalei

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.