VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sprijinul deputaților lituanieni pentru proiectele din agricultura și infrastructura R. Moldova

Un șir de proiecte, în special din agricultură și infrastructură, au fost abordate de președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul unei întâlniri cu membrii Delegației Grupului pentru relații interparlamentare a Seimas-ului din Lituania, condusă de Kazys Starkevicius.

În cadrul întrevederii, s-a discutat despre etapele de armonizare a legislației naționale cu cea europeană și despre ajutorul oferit de Vilnius în expertiza în domenii precum agricultura sau energie regenerabilă.

„M-am bucurat să aflu că pe parcursul acestei vizite urmează să se întâlnească cu fermierii de la Cahul și Soroca. Așa cum au spus și partenerii lituanieni, din propria experiență, Uniunea Europeană înseamnă investiții în agricultură, infrastructură, educație, medicină și securitatea țării”, a declarat Igor Grosu.

Delegația lituaniană se va afla în R. Moldova până în 1 februarie. La Parlament, deputații lituanieni au stabilite întrevederi cu șefii comisiilor pentru politică externă, pentru economie și pentru agricultură. De asemenea, membrii delegației au discutat cu președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Lituania, Ion Babici. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.