VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sportiva Ana Cazacu, învingătoare la o cursă de triatlon din Brazilia

Sportiva moldoveancă Ana Cazacu a câștigat o cursă complicată de triatlon din Brazilia, aceasta fiind și una dintre cele mai grele din lume. Conaționala noastră a parcurs mai multe probe de înot, pedalare și alergare, transmite agora.md.

Sportiva Ana Cazacu a parcurs 7,6 km înot, 360 km cu bicicleta și alți 84 de km alergare. Sportiva a parcurs întreaga distanță în 31 de ore și 45 de minute.

Anterior, Ana Cazacu a devenit prima femeie din Moldova care a obţinut o medalie la cursa internațională de triatlon “Ironman”. Sportiva a parcurs o distanţă de 226 de kilometri, care a fost împărţită în trei etape: înot, ciclism şi maraton. Totodată, în 2021, ea a devenit și prima femeie din Europa care a reușit să parcurgă patru distanțe ale triatlonului Iron Man din Mexico în cele patru zile de competiție.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.