VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Spitalele de psihiatrie din țară au fost dotate cu 400 de paturi

Spitalele de psihiatrie din țară au fost dotate cu 400 de paturi noi și seturi de lenjerie pentru acestea, pături, perne, saltele și huse pentru ele, anunță Ministerul Sănătății al Republicii Moldova.

Bunurile, în valoare de 81 200 de dolari, au fost donate de Project HOPE, organizație neguvernamentală din Statele Unite ale Americii.

La Spitalul Clinic de Psihiatrie din muncipiul Chișinău au fost livrate 250 de paturi, la Spitalul de Psihiatrie Bălți – 100, iar Spitalul de Psihiatrie Orhei a primit 50 de paturi. Distribuirea a fost asigurată de Asociația Obștească „MAX face Posibilul”.

Menționăm că, anul acesta, Project HOPE a oferit Ministerului Sănătății inclusiv medicamente și consumabile, care au fost repartizate instituțiilor medicale.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.