VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Spînu anunță când va fi deschisă circulația pe drumul G100 Sofia – Cărpineni – Mingir

Circulația pe drumul G100 Sofia – Cărpineni – Mingir va fi deschisă cel târziu în luna septembrie. Despre aceasta anunță ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

Potrivit ministrului, datorită reabilitării acestui sector, peste 14.000 de cetățeni din satele Bălceana, Sofia, Negrea și Cărpineni dar și din celelalte localități conexe se vor putea deplasa în mod sigur și rapid.

Proiectul de reabilitare cuprinde:
– crearea unui sistem rutier nou din beton asflatic;
– amenajarea pietrei de bordură noi;
– reamenajarea străzilor laterale;
– amenajarea acceselor spre curți;
– amenajarea sistemelor de captare şi evacuare a apelor pluviale;
– instalarea indicatoarelor noi de organizare a circulației rutiere.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.