VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sondaj: Câți moldoveni susțin aderarea R. Moldova la UE

Mai bine de jumătate dintre locuitorii Republicii Moldova optează pentru aderarea țării noastre la Uniunea Europeană. Cel puțin așa arată datele celui mai recent sondaj de opinie realizat de către compania iData.

Potrivit rezultatelor sondajului, 56,7% dintre cei intervievați susțin aderarea Moldovei la UE, 34,4% sunt împotrivă, iar 8,9% nu știu sau nu au răspuns la această întrebare.

Menționăm că datele au fost colectate în 353 de localități din R. Moldova în perioada 26-30 ianuarie 2024,  pe un eşantion de 1.011 persoane. Marja de eroare pentru eşantionul naţional nu depăşeşte ±3%.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.