VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Social-democrații români, reuniți la conferinței organizației PSD din Republica Moldova

Zeci de delegați din Republica Moldova, dar și înalți oficiali de la București, s-au reunit astăzi la Chișinău, în cadrul conferinței PSD România în Republica Moldova. Printre ei se numără parlamentari și europarlamentari români, reprezentanți ai administrației publice locale, de pe ambele maluri ale Prutului, precum și oficiali, funcționari și foști demnitari din Republica Moldova, transmite ziua.md.

Conferința a fost deschisă de Corala Academică a Mitropoliei Basarabiei „Gavriil Musicescu”, care a intonat imnurile de stat ale Republicii Moldova și României.

Printre oaspeții evenimentului, găzduit de Iurie Ciocan, președintele organizației PSD din Republica Moldova, se numără europarlamentarul român, Dragoș Benea, Marius Constantin Budăi, șeful Comisiei pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului din parlamentul României, Gheorghe Florin Cârciu, șeful Departamentului pentru Românii de Pretutindeni din Guvernul României, Robert Cazanciuc, vicepreședintele Senatului României, secretarul Mitropoliei Basarabiei, Maxim Sturza, Ion Sula, președintele PSDE, fostul premier Iurie Leancă și alții.

De asemenea, la conferința social-democraților români, participă și o delegație din partea MAN, condusă de primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban. Printre cei prezenți se numără deputatul MAN, Gaik Vartanean, precum și viceprimarii Capitalei, Angela Cutasevici și Olga Ursu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.