VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Situația energetică dificilă, discutată de Maia Sandu cu președinta Parlamentului European

Situația energetică dificilă din R. Moldova a fost abordată de președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, în cadrul unei discuții telefonice cu președinta Parlamentului European, Roberta Metsola.

”Președinta a comunicat despre situația energetică dificilă și despre implicațiile economice ale războiului care afectează semnificativ populația. S-a discutat și despre acțiunile pe care le întreprind autoritățile pentru a realiza angajamentele țării în procesul de aderare la Uniunea Europeană”, se arată în comunicatul remis de Președinție.

Totodată, instituția prezidențială subliniază că Maia Sandu i-a mulțumit Robertei Metsola pentru sprijinul oferit în ultimele luni de partenerii europeni și a exprimat încrederea că țara noastră va fi susținută în continuare pentru a face față crizei energetice fără precedent.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.