VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Situația din Republica Moldova, discutată la București de Adrian Dupu cu ambasadorul SUA

Situația din R. Moldova a fost discutată astăzi, în cadrul unei întrevederi la București dintre Adrian Dupu, secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova și Kent D. Logsdon, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău.

Despre aceasta anunță pe o rețea de socializare, Adrian Dupu, care subliniază că a discutat cu Kent D. Logsdon și despre proiectele care urmează să fie implementate în acest an în țara noastră.

M-am bucurat să îl primesc astăzi, la Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, pe ES Kent D. Logsdon, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, aflat în vizită de lucru în București. Am folosit acest prilej pentru a discuta despre situația din Republica Moldova, despre proiectele pe care ni le propunem în acest an și despre modalitățile în care putem colabora. Am fost încântat să văd aprecierea Excelenței Sale pentru proiectele pe care DRRM le desfășoară în Republica Moldova, în special cele legate de educație și susținerea mass-media”, a scris Dupu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.