VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Situația de securitate din regiune, abordată de ministrul Mihai Popșoi la APCE

Ministrul de Externe, Mihai Popșoi, a vorbit la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei despre securitatea din regiune și despre pericolul războiului de agresiune al Rusiei în Ucraina.

Demnitarul a mers la Strasbourg la invitația președintelui APCE, Theodor Rousopoulos.

„Am vorbit despre angajamentul autorităților de la Chișinău să apere drepturile omului, libertățile fundamentale și să promoveze funcționarea instituțiilor democratice în Republica Moldova, în special în această perioada de provocări profunde pentru securitatea în Europa. Am făcut un schimb de opinii cu parlamentarii celor 46 de state membre ale Consiliului Europei. Mă bucur de interesul sporit față de evoluțiile și reformele implementate în țara noastră în domenii cheie precum justiția și combaterea corupției” a declarat ministrul Popșoi.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.