VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sesiunea de toamnă a Parlamentului, încheiată. Igor Grosu: Vom face tot posibilul pentru a aduce bunăstarea în Republica Moldova

Sesiunea a doua ordinară din anul 2023 s-a încheiat. Astfel, președintele Parlamentului, Igor Grosu, a ținut un discurs în plenul Legislativului în care a făcut bilanțul activității parlamentare și a muncii efectuate de Parlament pentru a apropia legislația R. Moldova de standardele Uniunii Europene.

În adresarea sa, șeful Legislativului a mulțumit pentru efortul depus tuturor profesioniștilor, apreciind munca profesorilor, educatorilor, medicilor, polițiștilor, primarilor, funcționarilor, diplomaților etc.

Un mare mulțumesc pentru toți cetățenii noștri și angajamentul nostru ferm este de a le mări pensiile și salariile. Ei trebuie să simtă cât mai curând bunăstarea și noi vom face tot posibilul pentru a aduce bunăstarea în Republica Moldova”, a declarat Igor Grosu la final de sesiune.

Tradițional, sesiunea s-a încheiat cu intonarea Imnului de Stat și onorarea Drapelului de Stat. Imnul a fost intonat de tinerele Agnia Gîrbu, Galina Rața și Valeria Rașcenco, studente în anul III și IV la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, specialitatea Canto Academic, clasa profesoarei Tatiana Costiuc, Maestru în Arte.

Potrivit Regulamentului Parlamentului, legislativul se întruneşte în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie și nu poate depăși sfârșitul lunii decembrie. Deputații vor reveni din vacanța parlamentară de iarnă începând cu data de 15 ianuarie 2024.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.