VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sergiu Istrati, viața unui fotbalist după retragere

Invitatul emisiunii Pe Aripile Sportului este fostul internațional moldovean, Sergiu Istrati. Retras din activitate de jumătate de an, fostul fotbalist vorbește despre cum și-a reorganizat viața, după „agățarea ghetelor în cui”.

„Nu m-am dus departe de fotbal și, în prezent, sunt antrenor individual pentru câțiva fotbaliști începători”, spune Sergiu Istrati. De asemenea, fostul jucător de la Milsami, Sfântul Gheorghe sau FC Brașov susține că antrenamentele lui se bazează, în mod prioritar, pe dezvoltarea calităților de atacant.

„Eu m-am simțit cel mai bine jucând ca atacant, asta le predau și celor pe care îi antrenez. Din păcate, la antrenamentele colective, de la cluburile pe care le reprezintă, tinerii atacanți nu beneficiază de prea mult multă practică în ceea ce le privește dezvoltarea individuală, iar eu încerc să schimb asta”, mai susține fostul fotbalist.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.