VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Şeful portalului Sputnik la Chișinău, declarat indezirabil şi expulzat din R. Moldova

Directorul Sputnik Moldova, Vitalii Denisov a fost declarat indezirabil și expulzat, în această dimineață, din Republica Moldova. Jurnalistul a primit interdicție de intrare în țară pentru o perioadă de zece ani.

Potrivit redacției Sputnik Moldova, în această dimineață, ofițerii serviciului de migrație din Republica Moldova au mers la domiciliul jurnalistului, l-au urcat într-o mașină și l-au dus la aeroport cu ordin de deportare.

„Acestuia nu i s-a permis nici măcar să-și împacheteze lucrurile sau să-și ia animalele de companie. Vitalii Denisov a primit interdicție de intrare în Republica Moldova pentru o perioadă de zece ani. Ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov, a fost înștiințat”, afirmă Sputnik Moldova.

Inspectoratul General pentru Migrație a confirmat pe 13 septembrie că șeful portalului Sputnik Moldova a fost expulzat din Moldova. Potrivit instituției, acesta a fost declarat persoană indezirabilă în țara noastră „în legătură cu implicarea în treburile interne ale R. Moldova, fapt care pune în pericol securitatea informațională a țării noastre”.

Amintim că portalul de știri Sputnik.md, controlat și finanțat de Moscova, este blocat de SIS din februarie 2022, pentru „incitare la ură și război”.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.