VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șeful Diplomației Turciei, invitat să viziteze R. Moldova

Cooperarea moldo-turcă a fost discutată de ministrul de Externe, Mihai Popșoi, cu omologul său turc, Hakan Fidan. Întrevederea a avut loc în cadrul celei de-a doua zi a Forumului Diplomației de la Antalya, acolo unde Popșoi i-a făcut o invitație șefului diplomației turce la Chișinău.

„Am făcut un schimb de opinii despre situația din regiune și l-am invitat pe omologul meu să viziteze Republica Moldova. Am convenit să valorificăm relațiile economice dintre Moldova și Turcia”, a declarat Mihai Popșoi.

În cadrul forumului, ministrul de Externe, Mihai Popșoi, a mai avut întrevederi cu ministrul de Externe al Luxemburgului, Xavier Bettel, și cu șeful diplomației Muntenegrului, Filip Ivanović, discuțiile fiind axate pe necesitate de a impulsiona relațiile comercial-economice dintre țări.

Mihai Popșoi a avut o întrevedere și cu ministrul azer al Afacerilor Externe, Ceyhun Bayramov, cu care a discutat despre stadiul actual și perspectivele dezvoltării relațiilor dintre Republica Moldova și Azerbaidjan. „Am menționat că țara noastră este interesată în cooperarea cu partea azeră în domeniul energetic, comercial – economic și investițional. Am mulțumit pentru invitația de a vizita Azerbaidjan”, a declarata ministrul Popșoi.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.