VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șeful diplomației moldovenești va participa la Forumul Păcii de la Paris

Vicepremierul Nicu Popescu merge la Paris unde va participa la a șasea ediție a Forumului Păcii, care se va desfășura în perioada 10-11 noiembrie. La Forum va participa și președintele francez Emmanuel Macron.

În Franța, Nicu Popescu va avea întrevederi cu Laurence Boone, secretar de stat pentru Europa, Bertrand Buchwalter, consilier pentru Europa continentală al președinției franceze și cu deputații din grupul de prietenie Franța – Republica Moldova din cadrul Adunării Naționale.

Forumul de Pace de la Paris are drept temă principală „Depășirea crizelor multiple”, și va reuni oficiali guvernamentali și experți din toate regiunile lumii în domeniul securității și păcii.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.