VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șeful departamentului de externe al administrației separatiste de la Tiraspol, Vitali Iganatiev, dat în căutare de Kiev

Pretinsul ministru de externe de la Tiraspol, Vitali Ignatiev, care este cetățean al Ucrainei și este bănuit de către autoritățile de la Kiev de „trădare de patrie”, „încălcarea integrității teritoriale” și „cooperarea cu statul agresor – Federația Rusă”, a fost anunțat în căutare de organele de drept din țara vecină.

Fotografia lui Ignatiev a fost plasată pe site-ul Ministerului de Interne al Ucrainei, la rubrica persoanelor anunțate în căutare, transmite Ziarul Național.

Ignatiev riscă până la 15 ani de închisoare sau chiar detenție pe viață, dacă va fi găsit vinovat pentru comiterea infracțiunilor imputate de către autoritățile de la Kiev.
De menționat că Ignatiev este mâna dreaptă a liderului separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, și negociarorul-șef din partea Tiraspolului în problema rezolvării conflictului transnistrean.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.