VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șeful Agenției Relații Interetnice a demisionat pentru a putea candida la scrutinul local

Șeful Agenției Relații Interetnice, Dmitri Moruz, a demisionat din funcție, cererea fiind aprobată azi de Guvern. Funcționarul a ales să candideze independent la funcția de primar în orașul natal Cahul.

Dmitri Moruz, în vârstă de 34 de ani, a depus ieri dosarul și listele de subscripție cu semnăturile colectate în susținerea sa. Pretendentul la funcția de primar al celui mai mare oraș din sudul țării a fost numit la șefia Agenției Relații Interetnice acum un an, după demisia Verei Petuhov.

Anterior, timp de trei ani, el a fost consilier municipal independent în Cahul. În anii 2020 și 2021 a fost partener local în dezvoltarea proiectului de branding regional pentru Cahul, implementat de PNUD și finanțat de Uniunea Europeană.

Până acum, pentru înregistrare în cursa de la Cahul, dosarele au mai fost depuse de actualul edil, Nicolae Dandiș, care va merge din nou independent în campanie, reprezentantul socialiștilor, Marcel Cenușă, și candidatul PDCM, Valentin Comanici.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.