VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șeful Agenției pentru Eficiență Energetică, Alexandru Ciudin, și-a dat demisia: Mesajul lui Spînu

Directorul Agenției pentru Eficiența Energetică, Alexandru Ciudin, a scris cerere de demisie. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare de ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu.

Am semnat ordinul de încetare a raporturilor de serviciu prin demisie, din data de 30 septembrie, a dlui Alexandru Ciudin, director al Agenției pentru Eficiența Energetică. În perioada următoare vom lua mai multe decizii importante pentru acest domeniu”, a scris Andrei Spînu.

Amintim că Alexandru Ciudin a fost numit în funcția de director al Agenției pentru Eficiență Energetică (AEE) în anul 2017.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.