VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ședință nocturnă la Președinție!

Mai mulți membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) s-au adunat în acestă seară la Președinție. Deputatul Radu Marian a declarat pentru TV8 că „se discută pașii următori, lupta cu mafia, corupția”.

Jurnaliștii de la TV8 au surprins mai mulți deputați PAS venind la Președinție. Deputatul Radu Marian a declarat că „Totul va fi bine”.

TV8 l-a surprins și pe vicepreședintele Parlamentului, Mihail Popșoi, care nu a oferit declarații.

Și Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, este prezent.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.