VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Secretarul general al NATO efectuează o vizită neanunțată la Kiev, pentru prima dată de la începutul războiului

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a efectuat joi prima sa vizită la Kiev de la invazia Rusiei, în semn de susținere, chiar înaintea preconizatei contraofensive a ucrainenilor, scrie The Guardian. Presa din Ucraina a publicat imagini cu șeful NATO în centrul Kievului, la un memorial pentru soldații ucraineni.

Stoltenberg a adus un omagiu militarilor uciși luptând în război și a analizat echipamentele militare rusești avariate expuse într-o piață centrală din Kiev, potrivit Reuters. Șeful NATO s-a urcat într-o mașină și a plecat după eveniment. Vizita acestuia nu a fost anunțată anterior, din motive de securitate.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.