VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Secretarul General al Consiliului Europei vine joi la Chișinău

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, va avea joi, 30 martie, o întrevedere cu Marija Pejčinović Burić, Secretarul General al Consiliului Europei, care se va afla într-o vizită în țara noastră. Începând cu ora 16.00 vor fi susținute declarații de presă comune.

Evenimentul va avea loc la Președinție iar accesul mass-media se va face în baza legitimațiilor de presă și a acreditărilor, începând cu ora 15:30”, anunță Președinția.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.