VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Secretarul de stat al Carolinei de Nord, într-o vizită de o săptămână la Chișinău

Timp de o săptămână, la Chișinău se va afla într-o vizită secretarul de stat al Carolinei de Nord, SUA, Elaine Marshall. Demnitarul american va avea întrevederi inclusiv cu oficiali de nivel înalt din Moldova. Precizările au fost făcute de reprezentanții Ambasadei Statelor Unite la Chișinău.

„Îi urăm bun venit în Republica Moldova doamnei Elaine Marshall, Secretarul de Stat al Carolinei de Nord. În timpul vizitei de o săptămână, doamna Marshall va avea întâlniri cu oficiali de nivel înalt, parteneri cheie și reprezentanți din rândul beneficiarilor numeroși ai asistenței oferite de instituții și persoane fizice din Carolina de Nord”, au menționat Ambasada SUA, citată de newsmaker.md.

Amintim că în 2022, vicepremierul Nicu Popescu a avut o întâlnire cu Elaine Marshall. Oficialii au abordat subiecte ce țin de dezvoltarea și consolidarea relațiilor bilaterale pe diverse domenii de interes reciproc, evidențiind atât simbolismul parteneriatului special între Republica Moldova și Carolina de Nord, cât și succesele înregistrate de-a lungul celor peste 23 de ani de cooperare, în special pe domeniile umanitar, educațional, medical și de apărare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.