VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Se atestă o creștere a traversării frontierei R. Moldova. Care sunt cele mai tranzitate puncte de trecere

În ultimele 24 de ore, peste 60 de mii de persoane au traversat frontiera Republicii Moldova, un număr mai mare fiind consemnat pe sensul de intrare în țară – 31 286 de persoane.

Potrivit Poliției de Frontieră, cele mai multe traversări au fost ale cetățenilor străini – 33 221, iar traversările cetățenilor moldoveni au constituit 27 645.

Totodată, cea mai ”activă” frontieră a fost cu România, unde au fost înregistrate 36 248 traversări, iar 13 772 treceri au fost semnalate în punctele de trecere situate la granița moldo – ucraineană și alte 10 846 – frontiera aeriană.

Cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei rămân a fi vama Leușeni, Aeroportul Chișinău, Vama Sculeni.

De asemenea, au traversat frontiera 10 547 de cetățenii Ucrainei, dintre care 5 176 pe direcția intrare în Republica Moldova. Totodată, numărul de 1 818 au constituit trecerile minorilor ucraineni.

Poliția de frontieră anunță că la această oră se atestă valori normale de trafic în toate punctele de trecere a frontierei și recomandă călătorilor să diversifice alegerea punctelor de trecere pentru a nu supraîncărca doar pe unele!

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.