VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Școală de vară pentru consolidarea cunoștințelor în energetică

Tinerii profesioniști care au absolvit studiile superioare sunt invitați să se înscrie la școala de vară Energy Community. Oportunitatea este destinată persoanelor care își doresc să-și aprofundeze cunoștințele în înțelegerea tranziției energetice și să modeleze în mod activ viitorul acestui sector.

Programul acoperă o gamă largă de subiecte legate de energie. Participarea este gratuită pentru cetățenii din Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Republica Moldova și Ucraina. Școala de vară din acest an urmează să se desfășoare în perioada 20-27 iulie 2024 la Universitatea Tehnică a Moldovei din Chișinău.

Participanții pot fi studenți postuniversitari care au până la 35 de ani și fluență în limba engleză, atât la nivel de comunicare, cât și scriere.

Candidații vor redacta o lucrare de maximum cinci pagini în care vor fi prezentate și analizate pe scurt problemele actuale de politică energetică, legate de unul dintre următoarele subiecte: implicații economice; probleme tehnice legate de generarea energiei; implicații politice și diplomație energetică; aspecte juridice; întrebări legate de sustenabilitatea sistemelor energetice; experiență și cunoștințe anterioare în domeniul energiei; echilibru geografic; echilibru de gen.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.