VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șapte din 10 moldoveni cred că justiția este controlată de putere

Aproape șase din 10 moldoveni susțin că, după doi ani de guvernare a Partidului Acțiune și Solidaritate, reforma justiției a eșuat, iar 70 la sută dintre locuitorii țării sunt de părere că sistemul justiției a trecut sub controlul celor de la putere. Sunt datele unui nou sondaj IMAS, făcut public astăzi.

Studiul mai arată că doar 14 la sută dintre cei chestionați au încredere în Procuratura Anticorupție, iar 13% – în Centrul Național Anticorupție. Pe de altă parte, potrivit sondajului, 37 la sută dintre intervievați sunt mulțumiți de activitatea șefei PA, Veronica Dragalin, iar 46% susțin că este o persoană cu un nivel ridicat de profesionalism.

Sondajul IMAS a fost realizat în perioada 2-24 septembrie pe un eșantion de 822 de persoane. Marja de eroare este de 3,4%.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.