VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sâmbătă începe admiterea în liceele din Capitală. Procesul va avea loc în două etape

Elevii din municipiul Chișinău, care vor să-și continue studiile la liceu, pot depune dosarele începând de sâmbătă, 6 iulie 2024. Reprezentanții Direcției Educație a Capitalei au făcut public calendarul concursului de admitere în licee pentru anul de studii 2024-2025.

Prima etapă va avea loc în perioada 6 iulie – 25 iulie. Fiecare elev poate depune concomitent la trei instituții. În această perioadă va avea loc depunerea actelor pentru înscrierea la concurs pe platforma escoala.chisinau.md., proba de concurs și anunțarea rezultatelor concursului de admitere.

Cea de-a doua etapă va fi între 1 august – 10 august, în aceleași condiții. Potrivit DGETS, pentru anul de studii 2024-2025 procesul de înmatriculare în liceu este planificat în 97 de instituții de învățământ secundar (ciclu II – liceu) din municipiu, și anume: 82 instituții publice și 15 private, care vor încadra un număr total de 5246 de elevi repartizați în 220 clase.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.