VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Salarii majorate pentru personalul din instituțiile medico-sanitare

Începând cu luna octombrie, personalul din instituțiile medico-sanitare publice încadrate în sistemul asigurării obligatorii de asistență medicală va primi salarii majorate în mediu cu 10%, iar personalul de conducere cu 5,5%.

În acest sens, astăzi, Cabinetul de miniștri a aprobat modificarea Regulamentului privind salarizarea categoriei respective de angajați, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.837/2016.

Amintim că de la 1 septembrie curent, salariile de funcție ale angajaților din instituțiile bugetare ale sistemului de sănătate au fost majorate cu 5,5%.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.