VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

S-au răzgândit. Nouă școli și 90 de blocuri au cerut reconectarea căldurii

Vremea rece i-a făcut pe mii de locuitori ai Capitalei să ceară reluarea livrării căldurii în locuințe. Termoelectrica anunță că 90 de blocuri și 9 școli au cerut reconectarea la agentul termic, după ce în ultimele trei zile temperatura, pe timp de noapte, a coborât și până la zero grade.

Termoelectrica reiterează că este pregătită să presteze servicii în continuare pentru încălzirea locuințelor și instituțiilor din Capitală.

Din numărul total de 2675 de blocuri, 636 au optat până acum pentru sistarea integrală a agentului termic, iar celelalte au ajustat consumul de energie în funcție de vreme.

Consumatorii care doresc să beneficieze de serviciul de energie termică pot solicita reconectarea prin intermediul asociaților de bloc sau a gestionarului fondului locativ.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.