VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Rută specială de autobuz la Moldexpo: Ce itinerar va avea

În perioada 30 ianuarie- 4 februarie, între orele 10:00 – 17:00, va activa ruta temporară de autobuz „Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt – Centrul Internațional Expozițional „Moldexpo”, pentru transportarea cetățenilor și oaspeților Capitalei către pavilioanele Expoziției „Fabricat în Moldova”.

Potrivit Primăriei Municipiului Chișinău, măsura a fost luată întru asigurarea cu transport a vizitatorilor Expoziției Naționale „Fabricat în Moldova”, ediția a XXI-a.

Ruta de autobuz va efectua curse spre și dinspre C.I.E. „Moldexpo”, conform următorului itinerar:

TUR: str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni – str. Alexei Șciusev – str. Constantin Stere – str. Vasile Lupu – str. Grigore Alexandrescu („Moldexpo”).

RETUR: str. Grigore Alexandrescu – str. Vasile Lupu – str. Constantin Stere – str. Alexei Șciusev – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Menționăm că la cea de-a XXI-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” organizatorii își propun să adune 450 de companii participante și peste 60 de mii de vizitatori.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.