VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Rușii au atacat nemilos un bloc din orașul Dnipro. A fost ucisă o persoană, iar alte 12 – rănite

Un cartier din orașul Dnipro a fost supus unui atac dur din partea forțelor ruse. Un bloc a fost lovit de o rachetă, iar în urma loviturii o persoană a murit, iar alte 12, inclusiv un copil, au fost răniți, fiind transportați la spital.

Pe parcursul nopții, de sub dărâmături, salvatorii au reușit să scoată doi locatari, iar, între timp, operațiunile de salvare continuă. Sunt căutate alte cinci persoane, care sunt date dispărute, a anunțat șeful Administrației militare a regiunii Denpropetrovsk, Serghei Lîsak.

„În Dnipro, salvatorii au intervenit toată noaptea printre dărâmăturile clădirii distruse. Potrivit informațiilor poliției, 5 persoane sunt date dispărute”, a declarat Lîsak.

În total, în urma loviturii de rachetă au fost distruse apartamentele aflate între etajele 8 și 11. A fost lichidat și un incendiu izbucnit pe o suprafață de 150 de metri pătrați. În cadrul operațiunilor sunt implicați peste 100 de pompieri și salvatori cu 35 de unități de tehnică specială.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.