VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Rusia susține că a dejucat un atac ucrainean asupra peninsulei Crimeea, în Sevastopol

Ministerul Apărării al Federației Ruse susține că forţele sale au împiedicat Ucraina să atace astăzi portul Sevastopol de la Marea Neagră, distrugând şapte drone aeriene şi două subacvatice, transmite Agenția Reuters, citată de news.ro.  

”În această dimineaţă, a fost respinsă o încercare a regimului de la Kiev de a efectua un atac terorist cu şapte vehicule aeriene fără pilot şi două vehicule subacvatice fără pilot asupra obiectelor de pe teritoriul Peninsulei Crimeea, în apropiere de oraşul Sevastopol”, a spus ministerul pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

Nu au fost victime şi nici pagube, a adăugat ministerul.

Două drone aeriene au fost doborâte deasupra Mării Negre, la mare distanţă de coastă, în timp ce cinci au fost interceptate de forţele de război electronic ale Rusiei.

Două vehicule subacvatice fără pilot (UUV), cunoscute sub numele de drone subacvatice, au fost descoperite în partea de nord a Mării Negre şi distruse, a spus ministerul.

Anterior, Mihail Razvohaiev, guvernatorul Sevastopolului instalat de Moscova, a declarat pe aplicaţia de mesagerie Telegram că atacurile au avut loc asupra portului Sevastopol şi asupra districtelor Balaklava şi Hersones ale oraşului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.