VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Rusia a expulzat un diplomat român din Ambasada de la Moscova

Rusia a declarat persona non grata un angajat al Ambasadei României la Moscova, potrivit Ministerului rus de Externe, citat de agenția rusă Interfax.

„La 8 septembrie, însărcinatul cu afaceri al României în Federația Rusă (Cosmin Constantin) Ioniță a fost invitat la Ministerul rus de Externe, unde i-a fost prezentată o notă a ministerului prin care un angajat al Ambasadei României la Moscova a fost declarat „persona non grata”, a precizat Ministerul rus de Externe într-un comunicat distribuit joi.

După cum se menționează în document, „această măsură este un răspuns la decizia nemotivată anterior luată de partea română de a declara persona non grata pe diplomatul Ambasadei Rusiei la București”.

România e expulzat în urmă cu două săptămâni un diplomat rus, după ce în primăvară expulzase alți zece.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.