VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Rusia a bombardat regiunea ucraineană Dnipropetrovsk

Rusia a bombardat regiunea ucraineană Dnipropetrovsk în noaptea de duminică spre luni, acuză luni şeful Administraţiei Militare a regiunii, Valentin Reznicenko, relatează CNN.

Aceste bombardamente nu s-au soldat cu victime, însă trei comunităţi de lângă oraşul Nikopol au fost bombardate cu artileria grea.

„Peste 30 de obuze au căzut în zone rezidenţiale”, denunţă Valentin Reznicenko şi precizează că au fost deschise anchete.

Nikopol se află pe celălalt mal, în dreptul Centralei Nucleare Zaporojia, ocupată de Rusia din martie.

Directorul companiei ucrainene a energiei atomice, Energoatom, Petro Kotin, a declarat duminică că firma a primit informaţii potrivit cărora Rusia se pregăteşte să plece din Centrala Nucleară Zaporojie.

Agenţia Internaţională a Energiei Atomice (AIEA), contacatată de CNN, nu a făcut niciun anunţ în acest sens.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.