VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Rolul ONG-urilor, discutat de premier cu președintele Comitetului Economic Social European

Rolul societății civile în procesul de integrare europeană a Republicii Moldova a fost discutat de către prim-ministrul Dorin Recean și președintele Comitetului Economic și Social European (CESE), Oliver Röpke. 

Șeful Executivului a menționat că realizarea obiectivului strategic de aderare a țării noastre la Uniunea Europeană este o sarcină comună a autorităților, cetățenilor și societății civile, accentuând că anume implicarea sectorului asociativ și susținerea reformelor de către membrii acestuia accelerează transformarea Republicii Moldova după modelul european. 

„Moldova este ancorată ireversibil pe calea europeană, iar în acest proces, cooperarea dintre toți membrii societății este esențială. O Uniune Europeană mai mare este o Uniune Europeană mai sigură și mai prosperă, iar Republica Moldova este pregătită să contribuie la efortul comun al țărilor europene de a promova pacea și prosperitatea”, a spus prim-ministrul Dorin Recean. 

Oficialii s-au referit și la subiectele ce țin de liberalizarea pieței muncii, dar și lupta cu dezinformarea, în contextul războiului hibrid desfășurat de Federația Rusă în Republica Moldova. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.