VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Roaming mai ieftin cu UE din 2024

Republica Moldova va beneficia, din 1 ianuarie 2024, de tarife reduse pentru serviciile de roaming pe teritoriul Uniunii Europene. Anunțul a fost făcut de președinta Maia Sandu și de șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care au susținut o conferință comună.

Potrivit demnitarului european, noile facilități se regăsesc într-un pachet mai amplu de asistență lansat de UE pentru Republica Moldova.

”Suntem tot mai aproape de oamenii dragi. Țara noastră a semnat astăzi un nou acord de liberalizare a tarifelor de roaming, mai exact de scădere a tarifelor de roaming începând cu 1 ianuarie. Vom putea vorbi cu familiile noastre din Europa mai ieftin”, a declarat Maia Sandu.

”Vorbim despre reducerea tarifelor de roaming. Operatorii au semnat un acord binevenit. Este un pas foarte bun, care va aduce beneficii atât oamenilor, cât și companiilor din UE și Republica Moldova, să facem o legătură mai bună între oameni”, a adăugat șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.