VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ritmul de creștere a populației globale ușor încetinește

Populația globală a atins opt miliarde și 73 de milioane de oameni în 2023, fiind înregistrată o creștere a populației cu 66 de milioane de oameni. 

Cu toate acestea, ritmul de creștere a populației globale încetinește, potrivit datelor Organizației Națiunilor Unite. Cel mai mult, populația la nivel mondial a crescut între 1965 și 1970. În 2020, rata de creștere a populației globale a scăzut sub 1% pe an pentru prima dată după 1950

ONU mai anunță că vom atinge 9 miliarde peste 14 ani, iar borna de 10 miliarde o vom depăși încă peste 16 ani, în 2055.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.