VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Rezoluția adoptată de comuniști, după alegerile locale: Nicio colaborare cu regimul PAS!

Membrii Partidului Comuniștilor din R. Moldova au adoptat astăzi, o rezoluție care exclude posibilitatea formării de coaliții în consiliile municipale și raionale cu partidul de guvernământ PAS și aliații acestora. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comitetului Executiv Politic al Comitetului Central al Partidului Comuniștilor din Republica Moldova.

În cadrul ședinței comuniștii au discutat rezultatele alegerilor generale pentru autoritățile locale.

Comitetul Executiv Politic al Comitetului Central al PCRM a adoptat o rezoluție care exclude posibilitatea formării de coaliții în consiliile municipale și raionale cu partidul de guvernământ PAS și aliații acestora. Aleșii locali care reprezintă Partidul Comunist vor fi informați că orice tentativă de colaborare cu PAS se va echivala cu o trădare. Comitetul Central nu va accepta nicio explicație sau justificare pentru astfel de coaliții”, precizează PCRM.

Totodată, comuniștii anunță că sâmbăta viitoare va avea loc Plenul Comitetului Central al PCRM, la care urmează să se adopte o hotărâre corespunzătoare, obligatorie pentru fiecare organizație raională şi municipală de partid.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.