VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Revolut se extinde și în Republica Moldova. Alaiba: Suntem pe ultima sută de metri

Gigantul financiar Revolut se extinde și în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut luni, 5 iune, de către ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării Dumitru Alaiba, care nu a oferit o dată exactă a lansării.

„În sfârșit! După un an de negocieri, în curând, și utilizatorii din Republica Moldova se vor alătura celor 30 de milioane de utilizatori Revolut la nivel mondial. Suntem pe ultima sută de metri. Zile numărate”, a scris Dumitru Alaiba pe rețelele de socializare.

Ministrul susține că intrarea acestui gigant financiar pe piețele din alte țări a crescut radical standardele serviciilor, a „doborât comisioanele bancare plătite de consumatori, a crescut calitatea serviciilor și a animat concurența”.

„Este exact ceea ce ne dorim să se întâmple și pe piața noastră, în beneficiul consumatorului. Momentan, Revolut debutează în țara noastră cu versiunea Lite App. Am încrederea că vor extinde într-un ritm alert gama de servicii oferite”, a precizat Alaiba.

Lansată la nivel global în 2017, Revolut Business a dezvoltat peste 20 de produse concepute pentru a ajuta companiile care doresc să-și gestioneze mai eficient finanțele și a procesat tranzacții în valoare de peste 110 de miliarde de lire sterline pentru clienții săi din segmentul de business. Revolut are în prezent peste 30 de milioane de clienți la nivel mondial.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.