VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

”Revigorarea” Ambasadei Rusiei. Diplomații rămași sunt destui, anunță Maia Sandu

Numărul diplomaților ruși rămași în Republica Moldova este suficient pentru a asigura servicii de calitate. Este răspunsul șefei statului la acuzațiile aduse de Ministerul rus de Externe, care s-a arătat nemulțumit de decizia autorităților Republicii Moldova de a reduce numărul personalul diplomatic, tehnic și administrativ al Federației Ruse la Chișinău, transmite tvn.md.

„Sunt sigură că numărul angajaților Federației Ruse este suficient pentru ca să asigure servicii de calitate. În general relația noastră cu Federația Rusă are de suferit dramatic după ce Rusia a atacat Ucraina și ucide oameni nevinovați, distruge orașe și sate din Ucraina”, a declarat Maia Sandu.

Amintim că Ministerul rus de Externe a venit cu o reacție după ce 45 de diplomați ruși au fost nevoiți să părăsească Republica Moldova. Reprezentanții ministerului au declarat că „această mișcare neprietenoasă a Chișinău va avea, fără îndoială, consecințe asupra relațiilor ruso-moldovenești”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.