VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Retrospectiva săptămînii la Vocea Basarabiei din 04.03.2023 cu Maria Filimon

- Trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru ca războiul din 1992 să nu se mai repete. Este mesajul conducerii țării, care a participat, joi,la un miting în memoria celor care și-au pierdut viața apărând integritatea teritorială a Republicii Moldova.

- Parlamentul a aprobat Declarația prin care condamnă războiul pornit de Federația Rusă împotriva Ucrainei. Proiectul a fost aprobat cu 55 de voturi din partea deputaților PAS.

- Scenariul cu Rusia, care ar putea să intervină mai întâi în regiunea transnistreană, iar ulterior să atace Republica Moldova, este imposibil. Declarația a fost făcută de secretarul general adjunct al NATO în cadrul unui interviu pentru presa din România

Autor

  • Maria Filimon

    Realizatoarea și prezentatoarea buletinelor de știri. Anterior, a activat la Radio Chisinau și la Vocea Basarabiei TV, în calitate de reporter.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.