VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Retrospectiva Săptămânii cu Maria Filimon

– România dă undă verde finanţării de 100 de milioane de euro pentru Republica Moldova, oferind prima trașnsă de 25 de milioane de euro. Anunțul a fost făcut de premierul român, Nicolae Ciucă, care a întreprins o vizită la Chișinău.

-Consiliul Superior al Magistraturii va deveni funcțional în cel mult 30 de zile. Parlamentul urmează să numească membrii non-judecători care au trecut evaluarea comisiei de pre-vetting. Membrii numiți vor crea CSM, care va funcționa indiferent de ce vor judecătorii.

-Dragoste din partea Kremlinului față de Chișinău n-a fost niciodată, iar ei ne tratează ca pe o gubernie de-a lor, ca pe o țară de mâna a doua. Declarația aparține președintelui Parlamentului, Igor Grosu și a fost făcută în cadrul emisiunii Puncte de Reflecție de la Vocea Basarabiei.

Autor

  • Maria Filimon

    Realizatoarea și prezentatoarea buletinelor de știri. Anterior, a activat la Radio Chisinau și la Vocea Basarabiei TV, în calitate de reporter.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.