VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

RETROSPECTIVA SĂPTĂMÂNII – 19.03.2023 prezentată de Corina Bezer

1. De la 1 aprilie, pensiile vor fi indexate cu 15%, potrivit unui proiect de Hotărâre de Guvern. Care va fi cuantumul acestor prestații sociale, vedeți la Retrospectiva Săptămânii.

2. Cazul Mitropoliei Basarabiei a stârnit discuții aprinse în societate. Chiar dacă fețele bisericești dau asigurări că nu vor Închide acea aripă a Bibliotecii Naționale, părerile cu privire la acest subiect sunt împărțite. Ce părere au experții, dar și ce spune Mitropolia Basarabiei, aflați la sinteza săptămânii.

3. Prețurile mari la produsele alimentare, și nu numai, golesc buzunarele moldovenilor. Oamenii de rând își procură doar strictul necesar și nu își mai pot permite alimente mai scumpe. Ce spun aceștia și cum se descurcă, revedeți la Retrospectiva Săptămânii.

Acestea, dar și alte subiecte și reportaje care au marcat săptămâna, urmăriți la Retrospectiva săptămânii, prezentată de Corina Bezer.

Autor

  • Corina Bezer

    Prezentatoarea Retrospectivei Săptămânii în fiecare duminică la Vocea Basarabiei și editor-coordonator al jurnalului de la ora 13:00. Anterior, a fost prezentatoare, producătoare și editor-coordonator la Televiziunea Publică Moldova 1 și redactor-șef al portalului de știri Liber. Consideră că dedicația este cheia pentru a face un jurnalism de calitate.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.