VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Republica Moldova, pe locul 28 mondial în clasamentul libertății presei

Republica Moldova se clasează pe locul 28 mondial în clasamentul libertății presei, publicat astăzi.

Potrivit deputatului PAS, Radu Marian, această poziționare este dovadă a progresului în tot ce înseamnă liberarea presei și reducerea influenței oligarhice în mass-media din ultimii ani.

Suntem în urcare de la locul 40 în 2022 și de la locul 89 în 2021. Suntem mai bine clasați decât 13 țări UE. Această poziționare este dovadă a progresului în tot ce înseamnă liberarea presei și reducerea influenței oligarhice în mass-media din ultimii ani. Astăzi se consemnează și Ziua Mondială a Libertății Presei. Vreau sa felicit jurnaliștii independenți din Moldova pentru că stau la straja democrației și libertății în Republica Moldova”, a comentat parlamentarul.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.