VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Parteneriatul moldo-american, discutat de autoritățile R. Moldova cu congresmenii americani

O delegaţie a Congresului Statelor Unite ale Americii vizitează Republica Moldova. Congresmenii americani Doug Lamborn, Nancy Mace și Seth Moulton, din partea Comisiei pentru Servicii Armate din Camera Reprezentanților su sosit la 3 august la Chișinău.

Potrivit Ambasadei SUA la Chișinău, congresmenii americani vor avea întrevederi cu lideri din cadrul Guvernului și Parlamentului Republicii Moldova. Aceștia vor discuta cu autoritățile de la Chișinău despre parteneriatul de durată dintre Republica Moldova și Statele Unite.

Amintim că la începutul lunii august, Armata Națională a recepționat un lot de asistență din partea Guvernului Statelor Unite ale Americii. Lotul este oferit în contextul modernizării Armatei Naționale și sporirii capacităților de apărare ale Republicii Moldova.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.