VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Reforma justiției și criza energetică, discutată de Maia Sandu cu membrii delegației UE

Șefa statului s-a întâlnit, miercuri, 2 noiembrie cu delegația UE la Comitetul Parlamentar de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană, condusă de Președintele delegației, Siegfried Mureșan. 

Președinta Maia Sandu a discutat cu membrii delegației despre agenda europeană a țării, despre acțiunile întreprinse de autorități pentru a îndeplini condițiile formulate de Comisia Europeană și despre necesitatea de a stabili următorii pași. 

Șefa statului a vorbit despre eforturile de reformare a justiției, reușitele și obstacolele în calea acestei reforme. Discuția s-a axat și pe criza energetică și necesitățile imediate ale țării pentru a face față acestei crize, dar și pe planurile pe termen mediu pentru asigurarea securității energetice a țării.

Președinta Maia Sandu le-a mulțumit partenerilor de la Bruxelles pentru suportul acordat țării noastre în obținerea statutului de țară candidată la aderare în UE și pentru sprijinul financiar din ultimele luni.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.