VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Reforma justiției, discutată la o nouă reuniune a Comitetului parlamentar de asociere Moldova-UE

Cele mai recente progrese și restanțe în calea integrării europene, reforma justiției și lupta împotriva corupției. Sunt printre cele mai importante subiecte discutate mâine, în cadrul celei de-a 13-a reuniuni a Comitetului parlamentar de asociere Moldova-UE, care va avea loc la Bruxelles.

Din delegația legislativului de la Chișinău fac parte deputații Mihail Popșoi, care este și copreședinte al comitetului, Olesea Stamate și Ina Coșeru.

Printre subiectele abordate în cadrul reuniunii figurează procesul de integrare europeană a țării noastre, situația geopolitică din regiune, consolidarea democrației și a statului de drept, reforma justiției și lupta împotriva corupției. În contextul discuțiilor vor fi adoptate mai multe recomandări și o declarație comună.

Înainte de începerea reuniunii, copreședinții Comitetului de asociere Moldova-UE, deputatul Mihail Popșoi și europarlamentarul român Siegfried Mureșan, vor susține o conferință de presă.

Din Comitetul parlamentar de asociere UE – Republica Moldova fac parte membri numiți de Parlamentul Republicii Moldova și de Parlamentul European, care se întrunesc de două ori pe an, alternativ, la Chișinău și Bruxelles.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.