VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Reacția Partidului Șor la dosarul de corupere a alegătorilor din Găgăuzia: Aceste înregistrări sunt false și trucate intenționat

Partidul Șor a venit cu o reacție, după ce mai multe percheziții au fost efectuate ieri de CNA, PA și Poliție în UTA Găgăuzia într-un dosar de corupere a alegătorilor de către reprezentanții Partidului Șor în vederea determinării acestora de a vota pentru candidata Evghenia Guțul.

Într-un comunicat remis presei, Partidul Șor acuză guvernarea PAS că „prin intermediul instituțiilor capturate, a lansat un nou fake grosolan cu pretinse interceptări ale unor activiști din Găgăuzia, care ar lucra pentru candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de bașcan.

Declarăm că aceste înregistrări sunt false, trucate intenționat, pentru a denigra candidatul nostru, care a obținut cele mai multe voturi în primul tur de scrutin, iar acum merge sigur spre victoria finală în turul doi. Condamnăm ferm acest scenariu ilegal de atac abuziv la adresa echipei noastre din Găgăuzia, cu scopul de a păta imaginea candidatului cu cele mai mari șanse de a obține funcția de bașcan al Găgăuziei. Înțelegem frica regimului Sandu-PAS. Victoria Evgheniei Guțul va însemna o nouă lovitură dură pentru cei care au capturat Republica Moldova, pentru că noi vom demonstra că promisiunile de a transforma Găgăuzia în plai de vis vor deveni rapid realitate”, se arată în comunicatul remis.

Citește și: Percheziții în Găgăuzia într-un dosar de corupere a alegătorilor: Remunerări de 15.000 de lei pentru determinarea oamenilor să voteze candidatul Șor

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.