VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Reacția Administrației de Stat a Drumurilor la urmărirea penală pornită de Procuratura Anticorupție

Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” a venit cu o reacție, după ce Procuratura Anticorupție a anunțat că efectuează urmărirea penală într-o cauză penală ce vizează pretinsele acțiuni ilegale ale factorilor de decizie din cadrul ASD, precum și a unor persoane fizice, referitoare la construcția drumului de acces Leova-Bumbăta.

Într-o declarație remisă presei, întreprinderea confirmă că ofițerii Centrului Național Anticorupție şi procurorii au efectuat percheziții în birourile de serviciu ale unor angajați ai întreprinderii.

În cadrul acțiunilor de urmărire penală, Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” a acordat tot suportul necesar și a colaborat activ cu organul de urmărire penală, în strictă conformitate cu prevederile legislației în vigoare. ASD reiterează angajamentul de a continua activitatea în spiritul legalității, transparenței, corectitudinii și responsabilității, inclusiv declară toleranța zero la actele de corupție. Actualmente, ținând cont de confidențialitatea procesului penal, unica autoritate competentă să ofere alte careva informații, aparține exclusiv organului de urmărire penală, conform legislației procesual penale”, mai subliniază ASD.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.