VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Război Israel-Hamas, ziua 86. Edificiile militare ale grupării Hamas, din nou țintele atacurilor forțelor israeliene

Avioanele de luptă ale forţelor aeriene israeliene au lansat mai multe lovituri aeriene peste noapte în Fâşia Gaza, în timp ce operaţiunile terestre continuă, relatează Times of Israel. Forţele de apărare israeliene afirmă că zecile de ţinte au inclus clădiri militare ale Hamas, un tunel şi alte infrastructuri.

De asemenea, Marina a efectuat lovituri de-a lungul coastei din Gaza, ajutând forţele terestre. La sud de oraşul Gaza, IDF afirmă că trupele Brigăzii 179 au reperat patru agenţi Hamas cu dispozitive explozive care se apropiau de ei. Un atac aerian a fost efectuat împotriva celulei.

Jumătate de oră mai târziu, trupele au reperat alţi patru agenţi Hamas în zonă, care au fost, de asemenea, loviţi de forţele aeriene. În acelaşi timp, un vehicul în care se aflau agenţi Hamas care se îndreptau spre trupe a fost, de asemenea, lovit.

Un avion de luptă al IAF a lovit, de asemenea, o clădire din care Hamas a activat un dispozitiv exploziv împotriva trupelor, potrivit IDF. În nordul oraşului Beit Lahiya din Gaza, trupele Brigăzii 551 au reperat trei agenţi Hamas care intrau într-o clădire şi au solicitat un atac aerian, conform News.ro.

Între timp, în timpul unor scanări la periferia taberei Shati din nordul Gaza, IDF afirmă că trupele Brigăzii 14 au localizat şi neutralizat dispozitive explozive antipersonal plasate într-o grădiniţă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.