VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Radu Marian, supărat pe Ion Ceban: Lucruri foarte suspecte se întâmplă la Primăria Chișinău

Deputatul PAS, Radu Marian, se arată indignat de faptul că primarul Capitalei, Ion Ceban, solicită bani de la Guvern pentru sporul lunar pentru angajați.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Marian îl îndeamnă pe Ceban să înceteze electorala și să se apuce de administrat orașul.

Vanea, unde-s banii? Primăriile din toată țară, cu bugete mult mai modeste au găsit bani pentru sporul lunar pentru angajați. Iată că Ivan Ceban, cu 7 miliarde venituri anuale, cere bani de la guvern. Ar trebui să-i fie rușine. La fel de rușine ar trebui să-i fie pentru că închide grupele prelungite pentru copii și că începând cu anul asta, și azi am aflat, refuză să finanțeze asistenții personali (pentru persoanele cu dizabilități). Să înceteze electorala și să se apuce de administrat orașul. Lucruri foarte suspecte se întâmplă la Primăria Chișinău”, a scris Marian pe o rețea de socializare.

Amintim că astăzi, Ion Ceban a anunțat că a inițiat procedura de atacare în judecată a Guvernului și Parlamentului privind presiunea financiară pusă pe umerii chișinăuienilor și refuzul de a aloca sau compensa surse financiare necesare.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.